Over ons

Wij, van de Stichting voor psychische-geestelijke en natuurlijke levensprincipes, kunnen ons ervaringsdeskundigen noemen en zetten ons uit dankbaarheid belangeloos in om de kennis door te geven zodat deze niet verloren gaat.

Kom eens, geheel vrijblijvend, naar een bijeenkomst om ons in stilte in te stellen op de goddelijke kracht en om te leren hoe u dit thuis en overal elders kunt doen. Wie weet welke mooie ervaringen u te wachten staan.

Verspreiding van de kennis

Om het juridisch mogelijk te maken zijn werk als geestelijk genezer voort te zetten is er tijdens zijn leven een vereniging opgericht. Van deze Duitse vereniging zijn wij een zusterorganisatie waarmee wij samenwerken om deze leer ook in Nederland onder de aandacht van de mensen te brengen.

Wij weten maar al te goed hoe moeilijk het voor een mens is om alleen zijn weg te vinden in deze drukke wereld met eenzijdige aandacht voor het materiele.

Om in alle rust samen de kracht op te nemen en ervaringen uit te wisselen, komen wij eenmaal in de drie weken een avond bij elkaar.

Er zijn diverse groepen in verschillende plaatsen. Kijk hiervoor op de agenda.